امام علي عليه السلام: خداوند ، رحمت كند مردى را كه قدر خويش را بشناسد و از حدّ خود درنگذرد ! غرر الحكم و درر الكلم 5204

پرسش 1:
سلام، من دانشجو هستم و در هر هفته مجبورم يک تا دو بار به شهر ديگري بروم که مسافت آن از محل سکونتم 120 کيلومتر است. شرح آيا در محل تحصيل درآن يکي دو روز نماز من شکسته است ؟

پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
بستگي دارد مقلد چه کسي باشي ،چون مسئله اختلافي است. مثلا به نظر امام خميني و آيت الله خامنه اي و آيت الله مکارم و آيت الله وحيد خراساني نمازت در بين راه و محل تحصيل شکسته است . به نظر آيت الله شبيري زنجاني وآيت الله بهجت و آيت الله فاضل و آيت الله نوري همداني و آيت الله تبريزي وآيت الله صانعي و آيت الله صافي و آيت الله اراکي نمازت تمام است.(1)

لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي‌نوشت‌:
1. توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 686، مسئله 1312 و 1313.