امام علي عليه السلام: صبر دو گونه است : صبر بر آنچه ناخوشايندش مى‏ دانى و صبر بر آنچه دوستش دارى . غرر الحكم و درر الكلم 1892

پرسش 1:
آيا در يک مسئله مي شود از مرجع ديگري تقليد کرد؟ شرح

پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
اگر در مسئله اي که مي خواهيد عدول کنيد، هنوز به فتواي آيت الله مکارم عمل نکرده باشيد ، در صورتي که مرجع دوم مساوي با مرجع تقليد شما باشد ، اشکال ندارد, چون تقليد به نظر آيت الله مکارم با عمل محقق مي شود, اما در مسائلي که به فتواي آيت الله مکارم عمل کرده باشيد, بنابراحتياط نمي توانيد به مرجع ديگر عدول کنيد ، مگر آن که مرجع دوم اعلم از آيت الله مکارم باشد.(1)
پي نوشت:
1. سؤال تلفني از دفتر آيت الله مکارم شيرازي(7840001) و توضيح المسائل , مسئله 16 و 19.