امام علي عليه السلام: مردانگى در اين است كه مرد از آنچه او را بيالايد، دورى جويد و آنچه او را بيارايد، به دست آورد . غرر الحكم و درر الكلم 1815

پرسش 1:
خمس شرح به يک بزرگواري 15ماه قبل 3000000 ريال خمس داده ام که از دفتر يکي از مراجع رسيد بدهد که تا کنون رسيد نياورده ، من هم به او اعتماد دارم. آيا تکليف خمسي من ادا شده يا نه؟ (مقلد امام)

پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
تا مبلغ مذکور به مرجع تقليدتان (مرجعي که با اجازه او باقي بر امام خميني هستي) نرسيده، تکليف خمس ادا نشده است، بنا براين گرچه به آن بزرگوار اعتماد داريد، ولي رسيد را مطالبه نماييد .(1)
پي نوشت:
1.امام خميني، استفتاآت، ج1 ،سوال 248 از خمس.