امام علي عليه السلام: پيش از [خريد] خانه ، درباره همسايه پرس و جو كن . غرر الحكم و درر الكلم 5598

پرسش 1:
عقد موقت شرح
دختري را دوست دارم ولي هنوز موضوع را با خانواده خود و دختر در ميان نگذاشته ام (تابستان اين کار را مي کنم) براي جلوگيري از گناه در تماس تلفني و sms پيشنهاد عقد موقت دادم و او پذيرفت .مرجع تقليد من (آيت الله سيستاني) عقد بدون اذن پدر را اجازه نمي دهد ولي حکم مرجع تقليد او (آيت الله مکارم) احتياط واجب است .
پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
بايستي ازدواجتان بر اساس نظريه و فتواي مرجعتان صحيح باشد . شما که مقلد آيت الله سيستاني هستيد ،نمي توانيد با ايشان بدون اذن پدرش ازدواج بکنيد . هر کدامتان بايستي طبق نظر مرجعتان عمل کنيد. تکليفتان اين است که بدون اجازه پدر دختر نبايد باهم ازدواج بکنيد .