امام رضا عليه السلام: كسى كه در جستجوى روزىِ بيشتر كوشد تا نانخورِ خود را كفايت رساند ، مزدش از مجاهد در راه خدا بزرگ‏تر است. تحف العقول

پرسش 1:
درمانده شرح
نذر کرده بودم که اگه حاجتم برآورده بشه ،يه قران خيلي بزرگ بخرم و ختم کنم.
توي خواب مي بينم که به يکي از دوست هاي نزديکم مي گم: از قرآن هاي بزرگ خيلي خوشم ميا د .........
پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما ؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
خواب مي تواند نتيجه افکار روزانه شما باشد ، چون بسياري از چيزهايي كه انسان در خواب مي بيند ، تمايلات ، افكار ، حوادث ، خواسته هاي روزانه و... است .تعبير خاصي براي آنها نيست ؛ بنابراين نمي توان روي هر خوابي (بيشتر خواب ها) حسابي باز كرد. سعي نماييد مرز خواب ها را با واقعيات و حقايقي كه با آن روبرو هستيد ، جدا كنيد.
شايد ان شاء الله خواب شما تعبير خوبي داشته باشد . قرآني كه‌ آرزو مند هستيد‌ ، يا از معارف و بركات قرآن به نحو شايسته و بزرگ و با عظمتي بهره مند شويد.