معاون يک دبستان هستم و تنها يک دانش آموز بهايي در مدرسه است. از لحاظ ديني چگونه بايد با او برخورد شود؟

پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
سعي کنيد با اخلاق و رفتار پسنديده و محبت نسبت به وي، او را به خود علاقمند نماييد، به صورتي که احساس نمايد شما خيرخواه او هستيد. سعادت و خوشبختي او را در نظر داريد. بين او و ساير افراد تفاوتي قائل نشويد که احساس کند بچه‌هاي مسلمان را بر او مقدم مي‌داريد.
البته مراقبت نماييد که در مدرسه از مرام و مسلک خود تبليغ ننمايد. به صورتي نباشد که روي ساير بچه‌ها اثر منفي ايجاد کند، همچنين به صورت ظريف به معلمان نيز توصيه کنيد که مراقب باشند و به او محبت کنند.
اگر بتوانيد با محبت و رفتار پسنديده او را مجذوب خود سازيد، ممکن است در آينده تمايل به اسلام پيدا کند يا نسبت به مسلمانان خوش بين گردد. در صدد دشمني بر نيايد که هر کدام از اين دو در راستاي هدايت و ارشاد افراد گمراه به حساب مي‌آيد.
توفيقات جنابعالي را در راه خدمت به اسلام از خداوند درخواست مي‌نماييم.