امام على عليه‏السلام : وقتى خداوند خوبى بنده‏ اى را بخواهد به او قناعت عطا كند وهمسرش را شايسته گرداند . غررالحكم : 4115 منتخب ميزان الحكمة : 190

پرسش 1:
سؤال شرعي شرح در حال حاضر در محل‌هاي شستشوي خودرو ( کارواش ) از وسايلي استفاده مي‌شود که آب را با فشار زياد و به صورت پودر شده به خودروها مي‌پاشد . به تازگي نظير اين وسيله در منازل هم براي شستشو استفاده مي‌شود . هرچند اين وسايل وصل آب کر شهري هستند ولي آيا به حالت پودر درآمدن آنها به دليل فشار زياد آب باز حکم آب و پاک و پاک کننده است ؟

پاسخ:
پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز :
حکم آب را دارد وپاک وپاک کننده است. (1 )

پي نوشت:
1 . سوال حضوري از دفتر مقام معظم رهبري.
لطفا در ارتباط بعدي نام مرجع خود را ذکر کنيد تا براساس فتواي ايشان پاسخ بدهيم .