امام كاظم عليه‏السلام : دانشمند را به خاطر دانشش احترام نه و با او ستيزه مكن و نادان را به سبب نادانيش كوچك شمار ، امّا او را از خود مران ، بلكه به خود نزديك گردان و او را علم بياموز . تحف العقول : 394 منتخب ميزان الحكمة : 384

پرسش 1:
سلام سوال من درباره نحوه و شرايط محرم شدن شرح اگه يه دختر و پسر واجد شرايط ازدواج موقت که باهم محرم شده اند ،ولي از هم دورند و فقط با تلفن واينترنت باهم حرف مي زنند و ارضا مي شوند ،از لحاظ شهوت جنسي اين موضوع چه احکامي دارد؟

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما ؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اگر دختر و پسري همه شرائط شرعي متعه و ازدواج موقت را(ازجمله اجازه پدر دختر، اگر دختر باکره باشد) دارا باشند، ازدواجشان درست است . ارضا شدن پس از محرميت شرعي ، اشکال ندارد . از دست زدن به عضوي از اعضاي حساس بدن خود داري شود که خود ارضايي نشود .اگر زوجين فقط با شنيدن مکالمات و نوشتار (بدون دست بازي باآلت تناسلي)همديگر لذت جنسي ببرند و ارضا شوند،اشکال ندارد .
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .