امام على عليه‏السلام : بدخويى ، مايه تيره روزى و شكنجه روح است . غرر الحكم : 5639 منتخب ميزان الحكمة : 184

پرسش 1:
007 شرح اگه کسي ندونه که شهوتي شدن و خود ارضايي به غسل احتياج داره و بعد از چند سال بفهمه تکليف نمازاش چيه؟
پاسخ:
پرسشگر گرامي باسلام و تشکر .
اگر در ياد گرفتن مسائل کوتاهي نکرده ايد ،روزه ها صحيح است و قضا ندارد، ولي نمازهايي را که در حال جنابت خوانده ايد ، در هر حال بايد قضا کنيد . ( 1 )
پي نوشت:
1. جامع المسائل، آيت الله فاضل لنکراني، ج 1 ،ص 151 فس 558