زمانی که غسل جنابت می کنیم آیا می توان بول کرد و بعد از آن نماز هم خواند؟

پرسشگر گرامي با سلام و تشکر از ازتباطتان با اين مركز
اگر بول بعد از تمام شدن غسل خارج شود، غسل صحيح است ،ولي براي نماز بايد وضو گرفت .
اما اگر در بين غسل کردن بول کند ؛ بنابر نظر برخي از مراجع غسل باطل نمي شود، بلکه غسل صحيح است. فقط اگر بخواهد بعد از آن کاري انجام دهد که وضو لازم دارد، بايد وضو بگيرد.(1) يعني با اين غسل ديگر نمي تواند نماز بخواند يا آيات قرآن را لمس کند و براي اين کارها بايد وضو بگيرد.
بنابر نظر برخي ديگر از مراجع غسل باطل مي شود و بايد غسل را از ابتدا شروع نمايد .(2)
برخي ديگر فرموده اند : مي تواند غسل را ادامه دهد و بعد وضو بگيرد و بهتر است که غسل را احتياطاً از سر بگيرد .(3)
پي‌نوشت‌ها:
1. آيات عظام امام خميني ، اراکي ، خامنه اي ، زنجاني، سيستاني ، بهجت .
2. آيات عظام خويي ، تبريزي ، مکارم .( توضيح المسايل مراجع ، مسئله 386 و ذيل آن).
3. آيات عظام گلپايگاني ، فاضل ، صافي .