امام على عليه السلام: هيچ كس چيزى را در دل نهان نكرد مگر آنكه در لغزشهاى زبانش و صفحه رخسارش آشكار گشت . نهج البلاغه، حكمت 26.

پرسش 1:
غسل شرح آيا خانمي كه عادت ماهانه هست مي تواند غسل مستحب يا واجب انجام بدهد ؟ اينكه وقتي وضو بگيرد، اگر دستش روي كلمات قران يا اسم خدا يا اسم ائمه بخورد گناه ندارد؟

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي اعمال
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
مي تواند غسل واجب يا مستحب ديگر انجام دهد. بعد از غسل ها يا بعد از وضو نمي تواند به قرآن واسامي متبرکه دست بزند .اگر عمدا دست بزند گناه کرده، ولي دست زدن سهوي گناه نيست.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله فاضل، استفتاآت ،ج1 ،سوال 163.