حدود شش ماه است با خانمي آشنا شده ام كه يك سال است جدا از شوهرش زندگي مي كند و در حال سپري كردن مراحل طلاق است. رابطه ما در حدّ بوسيدن است آيا بعد از طلاقش مي توانم او را صيغه كنم؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
در فرض سؤال از دواج شما بعد از طلاق گرفتن خانم مذکور، اشکال ندارد.
اگر تا زماني که خانم مذکور طلاق نگرفته و عده طلاق هم تمام نشده، با او مرتکب زنا نشويد، بعد از طلاق و تمام شدن عده طلاق مي توانيد با او ازدواج موقت يا دائم کنيد،
اما اگر در اين مدت با او زنا کنيد، يعني دخول از راه جلو يا عقب هرچند به مقدار ختنه گاه صورت بگيرد، به نظر مشهور فقها و مراجع، زن مذکور براي هميشه بر شما حرام مي شود.
هم چنين ارتباط غير متعارف و همراه با لذت با زن مذکور حرام مي باشد. از بوسيدن همديگر و دست زدن به بدن همديگر كشيدن و صحبت هاي غير متعارف و تحريک کننده خود داري کنيد. از عذاب خدا بترسيد. ازخدا که همه جا حاضر و ناظر است خجالت بکشيد. آن زن تا طلاق نگرفته، زن شوهرش مي باشد. مواظب باش که به ناموس ديگران خيانت نکني که به ناموست خيانت مي کنند.