با سلام خواهشمند است بفرمایید آیا فعالیت در بازار بورس فارکس(Forex)شرعی است یا خیر؟ اگر خیر چرا؟ در صورت امکان دلایل کامل بیان شود

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز اگر خريد و فروش در بازار فارکس جدي و واقعي و درقالب معامله هاي شرعي انجام شود و طرفين هم معلوم و مشخص باشند، و مقدار ارز خريداري شده و قيمت آن معلوم باشد و صاحب ارز بتواند ارز يا قيمت آن را به مشتري تحويل بدهد ،معاملات ارزي بازار فارکس اشکالي ندارد و درآمد و سودي كه از اين راه به دست مي آيد ،اشكال ندارد.(1) به نظر بعضي از مراجع به طور کلي خريد و فروش در بازارهاي جهاني اشکال ندارد، مشروط براين که مطمئن باشيد که متضرر نمي شويد.(2). لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم . پي نوشت ها: 1. سوال تلفني(02537746666) از دفتر مقام معظم رهبري؛ سوال تلفني(02537720500) از دفتر آيه الله فاضل لنکراني. 2. سؤال از دفتر آيت الله بهجت.