منابعي براي مطالعه تاريخ 200 ساله اخير ايران معرفي بفرماييد.
برخی عبارتند از: 1. جلال الدین مدنی، تاریخ سیاسی معاصر ایران 2. حمید روحانی، بررسی و تحلیل از نهضت امام خمینی 3. علی اكبر ولایتی، تاریخ سیاسی جنگ تحمیلی ...

لطفا منابعي براي مطالعه تاريخ 200 ساله اخير ايران معرفي بفرماييد.

در باره تاریخ 200 ساله اخیر كتاب و مقالات متعددی سامان یافته اند، كه برخی عبارتند از :

1. جلال الدین مدنی، تاریخ سیاسی معاصر ایران

2. حمید روحانی، بررسی و تحلیل از نهضت امام خمینی

3. علی اكبر ولایتی، تاریخ سیاسی جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران

4. موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی- معاونت پژوهشی -تاریخ معاصر ایران از دیدگاه امام

5. كاظم بجنوردی و دیگران، دایره المعارف بزرگ اسلامی، ذیل كلمه " ایران"

6. علی اكبر حصاری ، تاریخ فرهنگی - سیاسی معاصر ایران

7 . عصر بي­خبري يا پنجاه سال استبداد در ايران، ابراهيم تيموري

8 . ظهور و سقوط پهلوي، حسين فردوست

9 . تاريخ بيست سالة ايران ، حسين مكي

 10. علي اصغر شميم ، ایران در دوره سلطنت قاجار

11 . غلامرضا ورهرام  ، نظام سياسي و سازمانهاياجتماعي ايران در عصر قاجار