گامی دیگر جهت پاسخگویی سریع تر به سؤالات دینی کاربران:
به همت بخش فن آوری اطلاعات و بخش جوامع مجازی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، این رباط برنامه نویسی و عرضه شد.
ربات پاسخگویی به سوالات دینی در پیام رسان سروش

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، با توجه به اهمیت فعالیت های نوین در عرصه جنگ نرم و تاکیدات مقام معظم رهبری حفظه الله، ربات مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی در پیام رسان "سروش" برنامه نویسی و راه اندازی شد.
براساس این گزارش، کاربران گرامی می توانند با نصب پیام رسان “سروش” و با عضویت در ربات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی به نشانی http://sapp.ir/pasokhgoo_ir_bot از مزایای این ربات بهره مند شوند.
مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی به منظور آسان شدن شیوه پرسش و پاسخ در فضای مجازی، ربات پاسخ‌گویی به سؤالات دینی در پیام رسان “سروش” را راه اندازی کرد.
علاقه‌مندان به عضویت در این ربات پاسخ‌گو می‌توانند سوالات خود را در زمینه های تاریخ و سیره، مشاوره، احکام شرعی، اعتقادات و کلام، قرآن و حدیث و اخلاق و عرفان ارسال کرده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنند.