خدمتی نوین در عرصه جنگ نرم توسط مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
به همت بخش فن آوری اطلاعات و بخش جوامع مجازی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، این رباط برنامه نویسی و عرضه شد.
ربات پاسخگو در پیام رسان بله

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، با توجه به اهمیت فعالیت های نوین در عرصه جنگ نرم و تاکیدات مقام معظم رهبری حفظه الله، ربات مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی در پیام رسان "بله" برنامه نویسی و راه اندازی شد.

براساس این گزارش، کاربران گرامی می توانند با نصب پیام رسان “بله” و با عضویت در ربات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی به نشانی pasokhgoo_ir_bot از مزایای این ربات بهره مند شوند.

این رباط به منظور آسان شدن شیوه پرسش و پاسخ در فضای مجازی، در پیام رسان “بله” اندازی گردید.

علاقه‌مندان به عضویت در این ربات پاسخ‌گو می‌توانند سوالات خود را در زمینه های تاریخ و سیره، مشاوره، احکام، اعتقادات و کلام، قرآن و حدیث و اخلاق و عرفان ارسال کرده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنند.