معرّفی کتاب در مورد بزرگانی همچون امام خمینی (ره)
● آغاز نهضت. مهاجري. ● انقلاب ايران و رهبري امام خميني. سيروس پرهام. ● بيوگرافي پيشوا. ● زندگينامه سياسي امام خميني. محمد حسن رجبي. ● اختران تابناك يا كشف‌ال...

معرفی کتاب

شرح : با سلام لطفا کتاب در مورد بزرگانی همچون امام خمینی (ره) به من معرفی کنید.

با سلام و تشكر به خاطر ارتباط تان با این مركز.

به منابع زير مراجعه نمائيد .

● آغاز نهضت. مهاجري. (بيجا) (بيتا)، 124 ص.

● اختران تابناك يا كشفالكواكب: زندگي مشاهير امامزادگان و علماء آل ابي طالب و شرح حال امام امت ايتالله العظمي حاج آقا روحالله الموسوي الخميني و امام موسي صدر رهبر شيعيان لبنان. ذبيحالله محلاتي. تهران: اسلاميه، 1361.

● انقلاب ايران و رهبري امام خميني. سيروس پرهام.

تهران: امير كبير، 1357. 88ص.

 امام خميني. نصرالله روحاني شهرضائي. (بيجا): مهر، (بيتا).

● بيوگرافي پيشوا. (بيجا): انتشارات پانزدهم خرداد، (بيتا)، 1953.

عنوان روي جلد: زندگينامه امام خميني.

● زندگينامه سياسي امام خميني. محمد حسن رجبي. تهران: كتابخانه ملي جمهوري .

سيماي پر هيز كاران ، رضا مختاري .